Az orvostechnikai eszközök sikeres és hatékony CE jelölésének 6 lépése

2013.10.02.

Hiába ismer minden részfeladatot, de az orvostechnikai eszközök CE jelölési folyamata mégis hosszú és költséges? Segítünk a folyamat rendbe tételében…

Már jól kiigazodik a kockázatirányításban, a használhatóság tervezésben vagy a biológiai értékelésben, de ezeket vajon miért és milyen sorrendben kell elvégezni?

Ezekre a kérdésekre kap választ a „Orvostechnikai eszközök CE jelölési folyamata” című 2013.10.16-án tartandó képzésünkön.

Végighaladunk a CE jelölés 6 lépésén. A hangsúly a CE jelölési folyamaton lesz, de az alapvető követelmények bemutatása kapcsán alapismereteket szerezhet a kockázatirányítás, a használhatóság tervezés, a biokompatibilitás és klinikai értékelés területén. Természetesen bemutatjuk a műszaki dokumentáció fő részeit is.

Kinek ajánljuk ezt a képzést? Olyan vezetőknek, menedzsereknek, minőségügyi vezetőknek, akiknek a feladata a CE jelölési folyamat szervezése, irányítása. De nagyon hasznos lehet ez a képzés azoknak is, akik most ismerkednek a CE jelölés folyamatával. Ez egy kiváló lehetőség az új munkatársak kiképzésére is.

A képzésen való részvételhez semmilyen képzettség nem szükséges, az alapokkal kezdünk…

További részletek>>>


Hozzászólások

Ehhez a hírhez eddig még nem érkezett hozzászólás.


Hozzászólás írása

Hozzászólás irásához kérjük jelentkezzen be az oldalra: Bejelentkezés...