"Egyszerűen nem tudom összeállítani a használhatóság tervezési iratgyűjtőt"

2013.10.30.

Használhatóság tervezési iratgyűjtő??!! Az meg micsoda? Erre vajon nekem is szükségem van? Ha igen, akkor egyáltalán hogyan kezdjek hozzá?

Az orvostechnikai eszközökre vonatkozó irányelvek legutolsó módosítása óta, azaz 2010-től a gyártó kötelezettsége a használati hibák kockázatának csökkentése. Ez a követelmény minden gyártóra vonatkozik, beleértve az in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszköz gyártókat is!

Az Ön műszaki dokumentációjában ez a fejezet rendben van? És ami ennél is fontosabb az Ön által gyártott eszköz könnyen, egyszerűen és biztonságosan használható?

Természetesen a legfontosabb cél a felhasználók és betegek biztonsága! De gondolt már Ön arra, hogy üzleti szempontból milyen előnyökkel jár a jobb használhatóság? Nézzünk néhány ilyen előnyt, amelyet Ön is élvezhet, ha megfelelő ismeretekkel rendelkezik a használhatóság tervezéséről:

  • Növekvő vevői elégedettség, amely növekvő árbevételhez vezet!
  • Egyszerűbb használati útmutató és kapcsolódó oktatási eszközök.
  • Kisebb betanítási és vevőszolgálati költségek.
  • Gyorsabb piacra jutás (elkerülhetjük a későbbi fejlesztési fázisban felmerülő felhasználói felülettel kapcsolatos problémákat).

Mit szólna hozzá, ha a használhatóság tervezés kész receptjéhez jutna hozzá! Nem lenne fantasztikus Önnek is élvezni a fenti előnyöket!

Jöjjön el a 2013.11.13-án a használhatóság tervezési képzésünkre és haza viheti a kész receptet!

A képzés részletei >>>