Nagy érdeklődésre tartott számot a 6. CE klub rendezvénye

2015.09.16

Örvendetesen egyre szélesedik a CE klub rendezvények  pártoló tagsága, amit a CE Klub 6. rendhagyó, egész napos jászberényi rendezvénye is szépen bizonyít.

A 72 regisztrált résztvevő  változatos  előadásokat hallgathatott meg a gépbiztonság témakörében.  A Nemzetgazdasági Minisztérium képviselője a munkaeszközök biztonságáról,  a Flexman Robotics előadója a robotbiztonságról , a TÜV Rheinland képviselője a funkcionális biztonságról adott betekintést. A SAASCO részéről Berencsi Bence egyik előadása a leendő  európai direktíva változásokat vázolta fel.  A Magyar Szabványügyi Testület előadója a  szabványokban való eligazodást segítette.

Különlegessége volt a rendezvénynek a helyszín, a Szikra Galéria, ahol az ebédszünetben a galériatulajdonos Szikra István mutatta be a jászsági festők legkiemelkedőbb alkotásait. A délutáni programban egy szépen fejlődő, hazai vállakozásnál (Scintilla Kft) tehettünk gyárlátogatást. Maradandó élményeket adó, szép nap volt, köszönet érte a vendéglátónknak, az előadóknak és természetesen a résztvevőknek.