A SAASCO Med nyílt képzései 2016 első félévében

2016.03.23-tól

Az idei évben a tavalyi 6 modulból álló képzési sorozatunk helyett egy trilógiával jelentkezünk, de a klasszikusok közül. Ha 2015-ben lemaradtál az Orvostechnikai eszközök kockázatirányítási folyamata, vagy Használhatóság tervezése, esetleg a Klinikai értékelése képzésekről, vagy azok egyikéről, akkor idén ezt pótolhatod.

Tehát, ha szeretnéd a több éves tapasztalat által letisztult oktatásaink valamelyikét esetleg mindegyikét meglátogatni, ne hagyd ki a lehetőséget és jelentkezz!

Az első képzés alapos és gyakorlati ismereteket nyújt az EN ISO 14971 szerinti kockázatirányítási rendszerről. Végig haladunk a kockázatirányítási folyamat 6 lépésén, ahol minden lépést konkrét példákkal és gyakorlatokkal mélyítünk el. A képzés végén pedig egy komplett kockázatirányítási iratgyűjtőmintát adunk Neked.

A második képzés egy egyre előrébb törekvő területet mutat be, a használhatóság tervezését az EN 62366 alapján. Ezen a képzésen is lépésről-lépésre haladunk végig a használhatóság tervezési folyamaton, ahol számtalan konkrét példát mutatunk be. Kitekintünk a még nem harmonizált EN 62366-1:2015 szabvány követelményeire is. Természetesen ezen a képzésen is kapsz egy komplett használhatóság tervezési iratgyűjtőmintát.

Jelentkezés

A harmadik képzés átfogó ismereteket nyújtunk a klinikai értékelésről. Bemutatjuk a klinikai adatok forrását, beleértve a klinikai vizsgálatok tervezését, engedélyeztetését és végrehajtását is. Ebben a modulban is a folyamatok állnak a középpontban, tehát bemutatjuk a klinikai értékelés lépéseit. A további munka megkönnyítése érdekében egy klinikai értékelés ellenőrző listát és egy klinikai értékelés jelentést vihetsz haza.

Jelentkezés