Online ISO 13485 Belső Auditor Tréning

2020.05.14.

A „Lehetőségek és Kihívások” konferencia címet még 2018 végén fogalmaztuk meg. Akkor még álmunkban sem gondoltuk, hogy ennek 2020-ban egészen más jelentése lesz. A járvány okozta kihívásokról beszélni már egy kicsit közhelyes, így inkább most a lehetőségek oldaláról közelítem meg a kérdést.

Régóta dédelgetett tervünk az online képzési rendszerünk kialakítása és bevezetése. A korábbi belső igényt mára egy jelentős külső kényszer váltotta fel a nyilvános rendezvények betiltásával. Sajnos a tavaszi képzési programunkat nem tudtuk megvalósítani az eredeti formájában, de az ISO 13485 Belső Auditor Tréningre olyan igény jelent meg tőletek, hogy úgy döntöttük, hogy ez lesz az első online képzésünk.

Persze a döntés után a megvalósítás már szintén kihívást jelentett. Szerettük volna, hogy az online képzéseink is a SAASCO megszokott magas színvonalán valósuljanak meg, ezért szinte minden elérhető webinar alkalmazást teszteltünk, mire a jó megoldást megtaláltuk. Az ISO 13485 Belső Auditor Tréning jellegéből adóan további kihívást jelentett a gyakorlatok és vizsga online formához való igazítása.

A vonatkozó szakirodalom és az elvégzett vevői felmérés alapján nyilvánvaló vált, hogy az egész napos online képzés hatékonysága rendkívül alacsony, így a 3 x 1 nap helyett 5 x 0,5 napos formában fogjuk a képzést megvalósítani. További információk, kedvezményeink és részletes tematika elérhető ITT

Tehát sokat dolgoztunk azon, hogy az új szolgáltatásunk is megfeleljen az igényeteknek. Nagyon fontos a véleményetek számunkra, így bármilyen visszajelzést vagy fejlesztési javaslatot szívesen fogadunk.