A SAASCO zavartalanul folytatja szolgáltatásait

2020.03.18.

A SAASCO, a koronavírus járvány ellenére, zavartalanul tovább folytatja a szolgáltatásait. Az orvostechnikai eszközökkel kapcsolatos tanácsadás sokkal kevésbé járvány függő, mint más munkák. Ritkábban van szükségünk személyes megjelenésre, illetve a személyes megjelenés is hatékonyan kiváltható elektronikus megoldásokkal. A munkatársaink eddig is részben vagy egészben otthonról dolgoztak, így a jelenlegi helyzethez gyakorlatilag nem is kellett alkalmazkodnunk, hiszen eddig is így folyt a munka.

A megkezdett projekteket folytatjuk tovább. A megrendelt, de még el nem kezdett projekteket az előre egyeztetett időpontokban elkezdjük és folyamatosan adjuk ki az ajánlatokat is. Minden munkatársunk elérhető az összes elektronikus csatornán.

Sajnos az MDR műszaki dokumentáció és felelős személy képzésünket el kellett halasztani. Úgy gondoljuk, hogy egy 2 napos képzést webinárium formában előadni, elég nehézkes, ezért a befizetett díjakat visszautaljuk. Az új időpontról később értesítünk mindenkit.

A SAASCO, köszönhetően az elmúlt évek takarékos működésének, jelentős tartalékokkal rendelkezik. Így biztos lehetsz abban, hogy ránk akkor is számíthatsz, ha az élet visszaáll a rendes kerékvágásba.

Egyelőre semmilyen hivatalos információ sincs arról, hogy az MDR bevezetését elhalasztanák, így nincs okunk leállni sem nekünk, sem neked.

Vigyázz magadra és szeretteidre!