SAASCO előadás a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén

2015.11.17.

Vállalkozásom a nemzetközi piacon" – CE jelölés, európai szabadalom és nemzetközi kereskedelmi vitarendezési lehetőségek  címmel szervez rendezvényt  a  Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2015. szeptember 30-án, amelyre meghívja Önt és kollégáit.

A rendezvény célja a sikeres a sikeres nemzetközi megjelenés elősegítése. A CE jelölés igazolja, hogy a vállalkozás által előállított terméket megvizsgálták és az megfelel az uniós biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásnak, ezért a szabályozást valamennyi érintett gyártó cégnek pontosan kell ismerni. A vállalkozások innovatív termékének jogi oltalma és a vitarendezési lehetőségeknek a megismerése szintén feltétlenül szükséges ahhoz, hogy hatékonyan keressenek üzleti partnereket, illetve kezeljék vitás üzleti kérdéseiket.

Berencsi Bence ügyvezető igazgató, a SAASCO Tanácsadó és Mérnöki Iroda részéről előadást fog tartani “CE-jelölésről dióhéjban” címmel.

A rendezvény időpontja: 2015. november 25. 10.00 -13.00

Helyszín: Veszprém Megyei kereskedelmi és Iparkamara, konferenciaterem

8200 Veszprém, Radnóti tér 1.

Részletes program megtekinthető:

http://www.veszpremikamara.hu/hu/veszprem-megyei-kereskedelmi-es-iparkamara/rendezvenyek/vallalkozasom-a-nemzetkozi-piacon-ce-jeloles-europai-szabadalom-es-nemzetkozi-kereskedelmi-vitarendezesi-lehetosegek-11368

Részvétel:  A rendezvény ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

Jelentkezési mód:  pallosi.krisztina@veszpremikamara.hu  e­- mail címen

Jelentkezési határidő:  2015. november 20.